Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Φασίστας down στο ΟΑΚΑ

Φασίστας down στο ΟΑΚΑ

αυτός με τη μπλούζα lonsdale στη φωτό είναι Παναθηναϊκός. ήταν στο γήπεδο και τον κοπάνησαν. αναλυτικά από μέιλ φίλου:

Είχε και ένα καλό το ματσάκι χθες. Έφαγε μπουνιές ένας βλάκας φασίστας. Τον ξέρω γιατί τον είχαμε στο κλαμπ. Ψευτόμαγκας του κερατά και τεράστιος βλάκας, πραγματικά. Τώρα κάτι είναι στα χρυσαύγουλα και επίσης πηγαίνει παντού με Κασιδιάρη, είναι από τους φουσκωτούς του. Γνωστή φάτσα δηλαδή. Σας στέλνω και φωτό να τον δείτε, είναι ο μεσαίος με τη μπλούζα Lonsdale. Γήπεδο είχα πολύ καιρό να τον δω, ή δεν ερχόταν ή άραζε απομονωμένος.

Έγινε στην αρχή ένας ψιλοτσαμπουκάς που δεν τον πολυκατάλαβα, μάλλον με έναν σεκιουριτά, αλλά δεν συνεχίστηκε. Και έφυγαν όλοι. Ο δικός μας έμεινε εκεί, δεν ενεπλάκη στον τσαμπουκά αυτόν, είχε τραβηχτεί λίγο πίσω. Μετά από λίγο σκάνε δύο, γνωστή φάτσα ο ένας, και του τη λένε. Και τον αρχίζει στα μπουκέτα ο ένας. Ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κοντά στην έξοδο. Σκεφτείτε εκεί που τελειώνει το χαμηλό καγκελάκι από την μεριά των πάγκων, στην ίδια πλευρά αλλά αντίθετη γωνία με τους οργανωμένους. Ήταν με έναν άλλον, ο οποίος όμως ήταν πάνω στην κερκίδα. Τρώει λοιπόν τα πρώτα και κάνει την κότα.

Τον πλησιάζει ο άλλος, τον βουτάει, τον πετάει κάτω, κάνει κάτι κουτρουβάλες και ακούγονται και τα μεγάλα "εεε" από τον κόσμο. Αυτός να κάνει την αθώα περιστερά, να έχει πάρει το ύφος του αθώου. Τρώει κι άλλα μπουκέτα, πάλι την κότα. Ε, μετά ήρθε ο Λούης και ένας Περιστεριώτης που κάνει βόλτες στο γήπεδο, χτες φορούσε μια μπλούζα buldog amsterdam και τους χώρισαν. Αλλά ο Λούης μόνο χώρισε, δεν πήρε το μέρος του σε καμία περίπτωση. Συνέχισαν να του τη λένε αυτοί και έσκασε και ο ψηλός και εκεί έληξε. Τον πήρε ένας και τον έβαλε μέσα από το κάγκελο με τον κόσμο για να μην δίνει στόχο. Αλλά στο πεντάλεπτο πήρε το μπουφάν του και πήρε πούλους, μαζί με τον άλλο που ήταν μαζί του. Η μύτη του δεν είχε σταματήσει να τρέχει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου