Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

"Βρωμερή, απάνθρωπη και δολοφονική η Χρυσή Αυγή" λ...

"Βρωμερή, απάνθρωπη και δολοφονική η Χρυσή Αυγή" λέει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας

Προς τη Δήμαρχο Σουλίου
Κα Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση
Εις Παραμυθιά Θεσπρωτίας

Αθήνα 23 Απριλίου 2013.

Κυρία Δήμαρχε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της...

Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στη συνεδρίαση της 22 Απριλίου 2013, συμπεριέλαβε ως θέμα ημερήσιας διάταξης και την συμπεριφορά της ''Χρυσής Αυγής'' κατά τις περυσινές γιορτές του Σουλίου, στις οποίες, με την παρουσία της , τις πράξεις της και τις εκφράσεις των μελών της επεδίωξε και πέτυχε να μολύνει τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του έπους των Σουλιωτών. Εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον ηρωϊσμό, την αυτοθυσία για την πατρίδα και τη λευτεριά. Ιδέες που ούτε κατά διάνοια προσεγγίζουν το φασιστικό αυτό πολιτικό μόρφωμα.

 Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η ''Χρυσή Αυγή'' είναι ο πολιτικός φορέας που εκφράζει το ναζισμό και το φασισμό στη χώρα μας, ο οποίος αποτελεί το αποσταγμένο και αποκρυσταλλωμένο σύστημα στόχων και πεποιθήσεων του πλέον αντιανθρωπιστικού καθεστώτος.

 Σταθερή και μόνιμη επιδίωξή της είναι η διείσδυση και επικράτηση των φασιστικών ιδεών, αντιλήψεων και πρακτικών, καθώς προτιμούν τον εθνικιστικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο μονόλογο τον οποίο επιβάλλουν δια του τραμπουκισμού.

Δυστυχώς σήμερα λόγω της οδυνηρής πραγματικότητας που βιώνει ο λαός μας, τον οποίο χωρίς να το θέλει και δίχως να το ξέρει οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού, η ''Χρυσή Αυγή'' βρίσκει αποδέκτες και ανάμεσα στους δικαιολογημένα οργισμένους και αγανακτισμένους νέους μας.

 Ως υπεύθυνοι φορείς έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε αυτό το τμήμα της νεολαίας μας, που είναι το μέλλον της χώρας μας, να ταυτίζει τον εαυτό της με ένα φασιστικό, ναζιστικό παρελθόν και με ένα εξ ίσου αποκρουστικό νεοναζιστικό παρόν και μέλλον.
Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συμβάλλουμε ενωτικά και αποφασιστικά στην εξάλειψη του βρωμερού, δολοφονικού και απάνθρωπου φαινομένου που λέγεται ''Χρυσή Αυγή''.


Για όλους τους παραπάνω λόγους το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε εκτιμώντας και την δική σας δημοκρατική ευαισθησία να ζητήσει από εσάς που είστε η Διοργανώτρια των εορτών του Σουλίου να μη προσκαλέσετε κατά τις επικείμενες εκδηλώσεις που θα γίνουν τη 26 Μαϊου 2013, το εν λόγω κόμμα, είτε τοπικό ή περιφερειακό εκπρόσωπό του. Σε αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνουμε ότι η Οργάνωσή μας που συμμετέχει κάθε χρόνο, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκδηλώσεις.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ                 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου