Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Αθλιότητα η διαπόμπευση αντιφασιστών εξαιτίας συγγενικών σχέσεων.....


Να ξεκαθαρίζουμε και μερικά πραγματάκια ..

1)Η οξύτατη κριτική στην κυβερνησούλα ,πέραν του οικονομικού-κοινωνικού πεδίου ,γίνεται ακριβως επειδή ακολουθεί μεθόδους παρόμοιες με των προηγούμενων ,δηλαδή ενισχύει την καταστολή σε διαδηλώσεις εργαζομένων ,αντιφασιστών κ.λ.π. και τα παπαγαλάκιά της μετά το δικαιολογούν με διάφορες γελοιότητες.

2) Οιαδήποτε διαπόμπευση 'γιού υπουργού' που φημολογείται πως συνελήφθη σε αντιφασιστική διαδήλωση ως 'αντεξουσιαστής',μέσω ποικίλων sites,είναι πολλαπλά απαράδεκτη,ειδικά οταν προέρχεται από 'αριστερά'.Οσοι ζητούν διαπόμπευση εξ 'αριστερών' να φτύσουν τα μούτρα τους.

3) Δικαίωμα οιουδήποτε ενήλικου είναι να διαδηλώνει αντιφασιστικά και ,προφανώς το ίδιο ισχύει και για τον ΄γιό υπουργού' και μπράβο του.

4) Από πότε ειναι ποινικό ζήτημα η αντεξουσιαστική ή η αναρχική ιδεολογία?

5)Από πότε ισχύει οικογενειακή ή συλλογική ευθύνη?Μόνον οι Ναζί το υιοθετούν (καλά και αρκετοί αυριανιστές,αλλά κατατάσσονται στην ιδια κατηγορία περίπου).

6) Προφανώς και είμαστε με το μέρος των συλληφθέντων αντιφασιστών και δεν μας αφορά η οικογενειακή τους καταγωγή,αλλά η προστασία των δικών τους δικαιωμάτων,όπως και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

7) Η κυβερνησούλα να κοιτάξει την κατάντιά της,που αντί να προστατεύει αντιφασίστες,επιτρέπει την σύλληψή τους..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου