Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

“Όργανο” των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών η κυβέρνηση Σαμαρά;

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 1 ημέρα
*Το χρονικό της απαγωγής του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα. Ποιά η σχέση της κυβέρνησης με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες; * Δελτιο Τυπου ομάδων για την προστασία των προσφύγων στην Ελλάδα. Το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαΐου 2013, ένα σκηνικό βίαιης απαγωγής εκτυλίχτηκε στα Εξάρχεια, στο σημείο όπου καταλήγει η οδός Σόλωνος, με θύμα έναν τούρκο πολιτικό πρόσφυγα : Ενώ ο πρόσφυγας Υ.Β. που μόλις είχε αποχωρήσει από κοντινό μικρό κουρδικό εστιατόριο της περιοχής, διέσχιζε το δρόμο, 5 άνδρες πετάχτηκαν από ένα αυτοκίνητο, που περίμενε σταματημένο από ώρα – όπως λένε οι μάρτυρες-στην άκ... περισσότερα »

Ανακοίνωση των "Πάνθηρων" για μοίρασμα των ναζιστών στη Νέα Σμύρνη.

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 1 ημέρα
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε οτι σήμερα το πρωϊ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Μάθαμε επίσης, οτι ενήργησαν αιφνιδιαστικά, με πλήρη κάλυψη από την ασφάλεια ενώ αποχώρησαν τάχιστα μετά από την ολιγόλεπτη προσπάθειά τους να μοιράσουν προπαγανδιστικό υλικό σε θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά δεκτικοί ήταν. Φυσικά, στο σημείο εμφανίστηκαν νωρίς το πρωϊ χωρίς καμία προειδοποίηση ή δημόσιο κάλεσμα και κάτω από άκρα μυστικότητα, συνήθη τακτική για παρακρατικές και αντικοινωνικές ομάδες υπανθρώπω... περισσότερα »

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 2 ημέρες
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εξεγερμένους της Τουρκίας, Δευτέρα 3/6 στις 5.30 μ.μ. Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 5:30 μ.μ. στην τουρκική πρεσβεία Βασ Σοφίας και Ρηγίλλης. Έχει παρθεί πρωτοβουλία αριστερών ελληνικών, τουρκικών και κουρδικών οργανώσεων για συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο αδελφό λαό της Τουρκίας. Το Ταξίμ είναι και δικιά μας πλατεία. ΠΗΓΗ Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Τούρκους διαδηλωτές στις 7 το απόγευμα Με το σύνθημα «Λαοί του κόσμου ενωθείτε για την ελευθερία» έχει οργανωθεί συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το κτίριο της τουρκικής... περισσότερα »

Καλαμάτα: Μαζικό “Όχι” τοπικών φορέων και συλλογικοτήτων στην καλοκαιρινή φιέστα μίσους της Χρυσής Αυγής

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 2 ημέρες
Έντονες αντιδράσεις από σωματεία εργαζομένων, δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις, πολιτικά κόμματα, καθώς και αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες έχει προκαλέσει η έγκριση από την Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας της απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας για την παραχώρηση του Πάρκου του Λιμενικού στην Παραλία της Καλαμάτας στη Χρυσή Αυγή για τη φασιστική γιορτή της, στις αρχές Αυγούστου. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί μια σύσκεψη φορέων, σωματείων, συλλογικοτήτων και πολιτών, μετά από πρωτοβουλία της Αντιφασιστικής Κίνησης Καλαμάτας, στην οποία ... περισσότερα »

Ο θείος απο το Αουσβιτς ξαναχτυπά

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 2 ημέρες
Η σημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του θείου από το Άουσβιτς παίζει να ήταν ένα από τα πιο κατάπτυστα ακούσματα του έτους 2013. Παρακμιακός εθνικισμός, ρατσισμός και ξενοφοβία, με μια αντιαριστερή επιχειρηματολογία που συναντά κανείς μόνο σε χουντικές περιθωριακές εφημερίδες τύπου «Ελεύθερης Ώρας» και «Στόχου». Και επιπλέον, με μια εβραιοσυνωμοσιολογία που έφτανε στα όρια του Λιακοπουλισμού. Και όλα αυτά φυσικά με φόντο τη χαρακτηριστική τράγκικη ουρλιάζουσα κουτοπονηριά. Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από δω: http://www.real.gr/audiofiles/237486.mp3 Δεν ξέρω αν το σημερινό του αφ... περισσότερα »

Μήνυμα από την Τουρκία: "Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την είδηση!"

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 2 ημέρες
Αγαπητοί ξένοι φίλοι μας Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σοβαρή. Η Κωνσταντινούπολη χρειάζεται τη βοήθειά σας, τώρα. Κάτι γενναίο και σημαντικό συμβαίνει στην Τουρκία. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για μια καθυστερημένη έκφανση του κινήματος Οccupy. Οι πολίτες, κουρασμένοι από τον εκφοβισμό της κυβέρνησης, με τη διεφθαρμένη διαχείριση των δημόσιων χώρων και την απερίσκεπτη κατάχρηση της γης, ενώνονται για να προστατεύσουν ένα δημόσιο πάρκο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης το οποίο βρίσκεται υπό την απειλή της ισοπέδωσης για να κατασκευαστεί στη θέση του το 94ο εμπορικό... περισσότερα »

“Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…”

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 2 ημέρες
Αυτό το κείμενο θέλω να το γράψω εδώ και καιρό για να μιλήσω στον Άνθρωπο που κρύβεται μέσα σε σένα, συμπολίτη μου. Σε σένα που δεν έχεις τραβήξει μαχαίρι σε ξένο, που δεν κλώτσησες μετανάστη, που δεν χτύπησες μελαμψό, αλλά ψήφισες ή θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή, λες ότι καλά τα λένε, υποστηρίζεις κι εσύ ότι οι ξένοι είναι πολλοί στη χώρα μας, ότι χωρίς αυτούς τους κακομοίρηδες από την Ασία και την Αφρική θα ήμασταν καλύτερα κοκ. Απευθύνομαι σε σένα που λες ότι είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας, που καμαρώνεις για τον ελληνικό πολιτισμό και για το ότι μόνο στη γλώσσα μας υπάρχουν έννοιες ... περισσότερα »

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 2 ημέρες
μικροφωνικη αλληλεγγυης πραγματοποιηθηκε χτες με αφορμη τη συλληψη συντροφου μας.60 ατομα περιπου συμμετειχαν στη μικροφωνικη με εντονη παρουσια και στηριξη αντιφασιστων φιλαθλων του συνδεσμου παναθηναικου ηγουμενιτσας. μοιραστηκαν κειμενα στο κοσμο σχετικα με το γεγονος και κρεμαστηκαν πανο. επισης καηκαν μπλουζες της χρυσης αυγης ψιρισμενες απο αντιφασιστες παναθηναικους. μπατσοι τv νεοναζι ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι. ΠΗΓΗ

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ?? - Κατηγορείται για ισλαμική προπαγάνδα δασκάλα που δίδαξε στα παιδιά τον Κεμάλ του Χατζιδάκι και του Γκάτσου [βίντεο]

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 3 ημέρες
Η ανάρτηση της δασκάλας της Ε' δημοτικού στο facebook, μαζί με το προσωπικό της mail, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, ενώ από χθες αναπαράγεται μαζικά στα κοινωνικά δίκτυα με έντονες αντιδράσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία, γονείς και η διευθύντρια του σχολείου έκαναν επίπληξη στη δασκάλα επειδή δίδαξε τον Κεμάλ του Μάνου Χατζιδάκι. Γράφει η δασκάλα στην ανάρτησή της που αναδημοσιεύεται στο doctv: «Γονιός ήρθε στο σχολείο να διαμαρτυρηθεί στη διευθύντρια επειδή δίδαξα στα παιδιά (Ε' δημοτικού) τον Κεμάλ του Χατζιδάκι στο μάθημα της μουσικής κατηγορώντας με για ισλαμική προπαγάν... περισσότερα »

ΠΑΛΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 3 ημέρες
Το έχουμε ξαναπεί οι ναζίδες είναι άσσοι στο γκεμπελισμό. Έτσι και για εχτές λένε πως ήταν χιλιάδες. Βέβαια όσο και να τους στεναχωρεί η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.. Οι φωτογραφίες είναι απο εδώ και εδώ

Αυτά έχεις αμα δίνεις όπλα σε στόκους - Εκπυρσοκρότησε όπλο χρυσαυγίτη βουλευτή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 3 ημέρες
Συναγερμός σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου εκπυρσοκρότησε λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση 510 Aegean με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ο κουμπουροφόρος χρυσαυγίτης, στον τελευταίο έλεγχο πριν την επιβίβαση, έβγαλε το όπλο του προκειμένου να μπει σε φάκελο, να σφραγιστεί και να παραδοθεί στον πιλότο μέχρι το αεροπλάνο να φτάσει στον προορισμό του. Την ώρα όμως που ο βουλευτής προσπαθούσε να το αδειάσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα σφηνώθηκε στο πάτωμα. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε... περισσότερα »

Τι άλλο θα ακούσουμε !! - Έβγαλαν και τον Παλαιολόγο, χρυσαυγίτη

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 3 ημέρες
Σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Μητροπόλεως, για την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, ο Ν.Μιχαλολιάκος, “βάφτισε” τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, χρυσαυγίτη. "Ο εθνικά σκεπτόμενος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ο χρυσαυγίτης της εποχής του" είπε ο Ν.Μιχαλολιάκος, γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.500 χρυσαυγίτες με υψωμένες αναμμένες δάδες, που απαντούσαν:"Αλήτες, προδότες, αριστεροί". Παρόντες ήταν οι βουλευτές και όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και "στα εκατομμύρια μεταναστών ... περισσότερα »

Αρης Σπίνος: Ο καλύτερος "αγιογράφος" των ναζιστών της Χ.Α

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 4 ημέρες
Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται και σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Exra3 οι παρουσιαστές του εκδήλωσαν όλη την «λατρεία» τους στο πολιτικό ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου. Αφορμή τους δόθηκε το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Channel 4 που αναπαράχθηκε από όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και φέρει κάποιους μετανάστες να οργανώνονται για αυτοπροστασία από τις άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται απ’ τους ντόπιους ναζιστές. «Απειλούν με αιματοχυσία οι Μαύροι Πάνθηρες της κυβέρνησης», «Ακόμα να επέμβουν οι αρχές για το κήρυγμα μίσους των αλλοδαπών ταγμάτων εφόδου»... περισσότερα »

Η Ελένη Αρβελέρ διαλύει τους μύθους για την Αλωση

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 4 ημέρες
«Κερκόπορτα; Αστεία πράγματα» Η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ θυμάται παλαιότερα τους- ξένους φοιτητές της στη Σορβόννη να της στέλνουν… συλλυπητήριο τηλεγράφημα κάθε 29η Μαΐου, την ίδια ώρα που τα περισσότερα Ελληνόπουλα αν τα ρωτούσες τι έγινε τη μέρα εκείνη δεν ήξεραν ακριβώς. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση αντιστράφηκε. Στην Ελλάδα έγινε, λίγο έως πολύ, μόδα να θυμόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα την Αλωση της Πόλης- μερικοί από κεκτημένη ταχύτητα ή άγνοια μιλούν για «εορτασμό», αντί για επέτειο, και να μην αρκούμαστε στον εορτασμό της έναρξης της Επανάστασης, κάθε 25 του Μαρτίου. Μεγ... περισσότερα »

Anonymoys προς Βρετανούς νεοναζί: «Δεν μπορείτε να κρυφτείτε, δεν μπορείτε να κερδίσετε» (βίντεο)

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 4 ημέρες
Οι Anonymous διαρρέουν online προσωπικά στοιχεία 200 Βρετανών ακροδεξιών, μελών του EDL Ένας χρήστης του διαδικτύου, που ισχυρίζεται πως είναι μέλος των χακτιβιστών Anonymous, ανέβασε στο ίντερνετ μια ηχητική ανακοίνωση της ομάδας που στρέφεται εναντίον της βρετανικής English Defense League (EDL), μιας ακροδεξιάς οργάνωσης η οποία κηρύττει το ρατσιστικό μίσος κατά των μουσουλμάνων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο ηχητικό απόσπασμα «ξεμπροστιάζονται» περίπου 200 ακροδεξιοί, μέλη της οργάνωσης, καθώς δίνονται στη δημοσιότητα προσωπικά τους δεδομένα, όπως οι αριθμοί των κινητών τους τηλεφώνω... περισσότερα »

Η συγκλονιστική επιστολή του ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη στον πρωθυπουργό για τη Χρυσή Αυγή

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 4 ημέρες
Ο κορυφαίος Ελληνας ποιητής απευθύνει προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μια επιστολή που τον καλεί να σπεύσει, έστω και τώρα, να αντιμετωπίσει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία που κυριαρχούν στους δρόμους της χώρας και την άνοδο της Χρυσής Αυγής. «Παίρνει θάρρος», όπως λέει, για αυτή την επιστολή από τη σχέση του κ. Σαμαρά με τον Οδυσσέα Ελύτη, στενό φίλο του Νάνου Βαλαωρίτη. Η ανάρτηση της επιστολής έγινε και στη σελίδα του στο facebook, και έχει ως εξής: «Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Γνωρίζω από καιρό ότι ήσασταν στενός φίλος ... περισσότερα »

Ηλίας Παναγιώταρος: ψευτομαγκιές για το όνομα «Μακεδονία», ενώ δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει υπέρ του ξεπουλήματος ελληνικών νησιών και βραχονησίδων

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 4 ημέρες
Στις 28 Μάη ανέβηκε στο youtube ένα βίντεο. Με βάση το site της Χρυσής Αυγής αυτό το περιστατικό έγινε "προ ετών" προ τριετίας συγκεκριμένα, όπως γράφουν στο βιντεάκι τους. Στο βίντεο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος τραμπουκίζει έναν οδηγό φορτηγού από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Βγάζει από το φορτηγό ένα αυτοκόλλητο με το σήμα με τα αρχικά «ΜΚ», το κολλάει στο κεφάλι του οδηγού και βρίζουν τους «σκατοσκοπιανούς». «Πατριώτης»; «Αγαπά την Ελλάδα»; «Δε χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας»; Όχι! Η απάντηση είναι ότι ο Παναγιώταρος- όπως κι ολόκληρη η Χρυσή Αυγή- φτιά... περισσότερα »

«Δεν φοβάμαι τους νεοναζί»

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 5 ημέρες
Υπό το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες», μία ομάδα αυτοάμυνας αναπτύχθηκε στην Αθήνα ως απάντηση στις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών. Πρόκειται για κατοίκους της πρωτεύουσας, οι οποίοι πραγματοποιούν νυχτερινές περιπολίες στις γειτονιές τους, ενώ μέσω κινητών και social media ενημερώνουν και αντιδρούν σε περιπτώσεις επιθέσεων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του EnetEnglish, ο Michael Chege, μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» μίλησε στο βρετανικό Channel 4. «Είμαι μέλος των “Μαύρων Πανθήρων” και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε, δίνω (στη Χρυσή Αυγή) μία σαφή προειδοποίηση: μην ενοχλείτε τους μαύρο... περισσότερα »

Πλάκωσε κι εσύ μια γυναίκα στο ξύλο χωρίς ενοχές

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 5 ημέρες
Με πολύ μεγάλη χαρά - όχι βέβαια τόσο μεγάλη όσο η πολιτική σκέψη του Γιάννη του Πλούταρχου αλλά παρ' όλα αυτά αρκετά μεγάλη - θέλω να δώσω όσο πιο πολλά μπράβο μπορώ σε εκείνους τους Άντρες οι οποίοι, ως γνήσια αρσενικά, φροντίζουν να πλακώνουν τακτικά στο ξύλο τις συντρόφους - γυναίκες - ερωμένες τους με αποτέλεσμα, όπως διαβάζω, η μία στις τρεις γυναίκες να έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Η αλήθεια είναι πως το ποσοστό μου φαίνεται εξαιρετικά μεγάλο, αλλά και 1 στις 5 να είναι, πάλι το αβίαστο συμπέρασμα είναι πως ο Ανδρισμός των Ελλήνων βρίσκεται στην καλύτερή του φάση και πλέον με... περισσότερα »

Ξυλοδαρμός Χρυσαυγίτη σε κομμωτήριο στο Αγρίνιο (φωτο)

antimστοΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑΠριν από 6 ημέρες
Την απρόκλητη επίθεση ατόμων μέσα σε κουρείο στο Αγρίνιο δέχθηκε ένας νεαρός πελάτης, μέλος της Χρυσής Αυγής, πριν από λίγο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός κουρεύονταν, μέσα σε κομμωτήριο ανδρικών κομμώσεων κοντά στην πλατεία Εθνικης Ενότητας (Καραπανέϊκα) στο Αγρίνιο, όταν μια ομάδα 4-5 ατόμων εισέβαλε στο κατάστημα και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος του. Οι άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες απο τις μπλούζες τους, αλλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ηταν ευδιάκριτα αμέσως μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγα λεπτά... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου