Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Όταν ο Κασιδιάρης ήταν παιδάκι


Να που ο Κασιδιάρης το ξεφούρνισε (αν και στην περίπτωσή του δεν πρέπει να αναφέρω λέξεις που έχουν ως συνθετικό τη λέξη φούρνο μέσα) και μας «αποκάλυψε» ότι αυτός και το σινάφι του είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Προφανώς τα έξι εκατομμύρια νεκρών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι μαρτυρίες, τα ντοκουμέντα κτλ είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας των προπαγανδιστών των συμμάχων.

Και προφανώς όταν οι φασίστες λένε «κομμούνια, κομμούνια, έρχονται σαπούνια», εννοούν ότι θα κάνουν μπάνιο με τους «συντρόφους». Και ακόμα πιο προφανώς, επειδή στην Ελλάδα είναι έντονο το αντισημιτικό και συνομωσιολογικό στοιχείο, κάτι τέτοιες δηλώσεις θα αυξήσουν το ποσοστό των ουγκ στις επόμενες δημοσκοπήσεις και εκλογές. Να τους χαίρεστε ηλίθιοι.

Όλα αυτά ξεκινούν από την παιδική ηλικία. Τότε που ο άνθρωπος είναι «σφουγγάρι» και απορροφά πράγματα που θα συνθέσουν τον χαρακτήρα του για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έκανε ακόμα ένα ταξίδι στον χρόνο και βρήκε τον Ηλία με πάνες. Και κατέγραψε τις αντιδράσεις του.








Πηγή: Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου