Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γάμος Ν.Δ. - Χ.Α., με προξενητή τον Τράγκα

avanti popolo: Γάμος Ν.Δ. - Χ.Α., με προξενητή τον Τράγκα: Είναι σίγουρα επώδυνο, υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να αποβεί και μοιραίο. Πλήττει όλα τα συστήματα του ανθρωπίνου σώματος, κυρίως δε το...
Είναι σίγουρα επώδυνο, υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να αποβεί και μοιραίο. Πλήττει όλα τα συστήματα του ανθρωπίνου σώματος, κυρίως δε το νευρικό και το πεπτικό, παρ' όλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε και να ακούμε τον Γιώργο Τράγκα, διότι μόνο έτσι οσφραινόμεθα εγκαίρως τα μελλούμενα. Παρακολουθήστε την αλληλουχία των γεγονότων.

Πριν από κάνα μήνα, ο Τράγκας έβγαλε στην εκπομπή που του έχει παραχωρήσει το Αλαφουζέικο τέσσερις ναζιστές βουλευτές για να τους κάνει στεγνό καθάρισμα με βούρτσα και ατμό. Τους παρουσίασε σαν τα λαϊκά παιδιά της διπλανής πόρτας, σαν αγνούς πατριώτες κι αν καμιά φορά μαχαιρώνουν κανένα Πακιστανό, δεν φταίνε αυτοί, φταίνε οι Πακιστανοί που έχουν το κακό συνήθειο να πέφτουν πάνω στα μαχαίρια. Με την πλάτη.

Όταν εμφανίσθηκε το αντιρατσιστικό, ο Τράγκας ζώστηκε τα φυσεκλίκια και ανέβηκε στο βουνό, μη φανταστείτε ότι πήγε μακριά, μέχρι τα βραχώδη της Φιλοθέης, εκεί όπου κείται ο Εθνάρχης, έφτασε η χάρη του. Ο αέναος οχετός των εκπομπών του στράφηκε αρχικώς κατά των προοδευτικών που επιβουλεύονται τον ελληνισμό, για να εκβάλει εντέλει στα γάργαρα νερά του αγνού χρυσαυγιτισμού: Ο ρατσισμός δεν στρέφεται κατά των ξένων, στρέφεται κατά των Ελλήνων!

Όταν ήρθε το λουκέτο της ΕΡΤ, το οποίο, σημειωτέον, το επιδοκίμασαν μόνο η Ν.Δ. και η Χ.Α., ο Τράγκας βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί μανιασμένα στους εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Ο μεγαλοκαταθέτης της λίστας Λαγκάρντ, ο αντιμνημονιακός της Ελβετίας, έβριζε ανθρώπους που σε λίγο δεν θα έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους, αποκαλώντας τους κομματόσκυλα και γλίτσες. Με το ένα χέρι έδειχνε τους απολυμένους και με το άλλο έγραφε άρθρα, για να μας πει ότι οι ΗΠΑ και η Γερμανία θέλουν να ρίξουν τον φιλορώσο Σαμαρά και να φέρουν στη θέση του τον Αβραμόπουλο και τον Τσίπρα.

Τύφλα να έχει η Γεωργία Βασιλειάδου. Μόνο κανάτια δεν πέταξε ο Τράγκας για να παντρέψει τη Ν.Δ. με τη Χρυσή Αυγή. Κι αν ήταν μόνο ο Τράγκας, το πράγμα θα περιοριζόταν στον χώρο της φαιάς γελοιότητας. Είναι και ο Μπαλτάκος, ο εξ απορρήτων του Σαμαρά, ο οποίος χαρακτήρισε "απευκταίο, αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο η Ν.Δ. να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής». Πολύ απευκταίο το ενδεχόμενο, κ. Μπαλτάκο μου, άλλωστε με τη Χ.Α. σάς χωρίζει ιδεολογικό χάσμα, στα 12 εκατοστά το υπολογίζουν οι ειδικοί.

ΥΓ.: Μια που είπαμε για κομματοσκυλίαση, θυμάμαι τον Τράγκα να παρουσιάζει στην ΕΡΤ εκπομπή ποικίλης ύλης, με φράντζα και ελαφρά αλογοουρά, σαν τον Σταμάτη Γαρδέλη, μετά από μαζική επίθεση μελισσών. Συμπαρουσιάστρια της εκπομπής ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η μετέπειτα προϊσταμένη του Κεδίκογλου στο «Μπράβο Ρούλα!». Τι στο διάολο, όλοι οι δεξιοί από τη Ρούλα τη μάθανε τη δημοσιογραφία;

Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου