Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Οδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχών: Kωλοτούμπα Χρυσής Αυγής για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόρ...

Οδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχών: Kωλοτούμπα Χρυσής Αυγής για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόρ...: Σχόλιο  Οδοφράγματος . Μετά  το χέρι που έφαγε από το Οδόφραγμα  για τ ις θέσεις τ ης  για τ η  Δημόσια   Ραδιοτηλεόραση ( Εδώ )  η ...

Kωλοτούμπα Χρυσής Αυγής για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση


Σχόλιο Οδοφράγματος. Μετά το χέρι που έφαγε από το Οδόφραγμα για τις θέσεις της για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ( Εδώη Χρυσή Αυγή, έκανε μια... μισή κωλοτούμπα (διάβασε πιο κάτω).
Το Οδόφραγμα και μόνο το Οδόφραγμα έθεσε το ζήτημα  της σχέσης Απόδημοι/Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Ναζιστάκια... γείτσες!!! 

Οδόφραγμα
Εθνική τηλεόραση προς όφελος του Έθνους και των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κατήγγειλε την διαπλοκή των δημόσιων αλλά και ιδιωτικών καναλιών που δεν σέβονται το 1.000.000 Ελλήνων που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Τόνισε ότι η συγκυβέρνηση μπορεί να βρει πόρους από τα ιδιωτικά κανάλια και τους μεγαλοεργολάβους που χρωστούν εκατομμύρια στο κράτος. Πρότεινε στην συγκυβέρνηση να απολύσει τα golden boys αλλά και να κόψει τις κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματα. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Εθνικιστικό αγώνα με τον Ελληνικό λαό εναντίον όλων.


Ο Συναγωνιστής μίλησε για την προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατηθεί στην εξουσία με νύχια και με δόντια. Η Χρυσή Αυγή τάσσεται υπέρ της δημόσιας εθνικής τηλεόρασης προς όφελος του Έθνους και όχι προς όφελος της μαρξιστικής προπαγάνδας. 


http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethnikh-thleorash-pros-ofelos-tou-ethnous-kai-twn-ellhnwn-binteo#.UbiyWucqblN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου