Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΡΕΖΑ TV ©: ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΜ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: «Ο ΕΡΝ...

ΠΡΕΖΑ TV ©: ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΜ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: «Ο ΕΡΝ...: «Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για δημοκρατία σε έναν χώρο που τελεί υπό αστυνομική πολιορκία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο φορέας «Αλληλεγγ...Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για δημοκρατία σε έναν χώρο που τελεί υπό αστυνομική πολιορκία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο φορέας «Αλληλεγγύης Ταξίμ» που συστάθηκε πριν από λίγο καιρό και είναι ο βασικός εκφραστής των διαμαρτυριών στο πάρκο της πλατείας.


Ο φορέας έκανε έκκληση για συγκέντρωση στην πλατεία απόψε στις 19:00. Αναφερόμενος στην πρωινή επέμβαση της αστυνομίας, ο φορέας αναφέρει ότι «στηρίζουν ελπίδες στη δημιουργία της εντύπωσης ότι επέρχεται διαφοροποίηση μεταξύ διαδηλωτών και περιθωριακών».

Ως προς τη συνάντηση που θα έχει αύριο μια αντιπροσωπεία με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η συνάντηση με αντιπροσωπεία, ο τρόπος σύστασης της οποίας παραμένει άγνωστος, τη στιγμή που δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με τα αιτήματά μας, δεν είναι ειλικρινής προσπάθεια διαλόγου, αλλά αποσκοπεί στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης και στον αποπροσανατολισμό από τα δημοκρατικά αιτήματα που φωνάζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα».

Τέλος στην ανακοίνωση εκφράζεται «ανησυχία» για «την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλιμακώσει την πόλωση».
Πηγή: ΑΠΕ 

ΠΡΕΖΑ TV
11-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου