Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μοναστηράκι, Αθήνα : Χρυσαυγίτες χτύπησαν βάναυσα με σκουπόξυλο νεαρό στον σταθμό

Μοναστηράκι, Αθήνα : Χρυσαυγίτες χτύπησαν βάναυσα με σκουπόξυλο νεαρό στον σταθμό

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεαρός άνδρας που βρισκόταν στη στάση μετρό «Μοναστηράκι» μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε με σκουπόξυλο από δύο χρυσαυγίτες. Συγκεκριμένα, δυο άνδρες φορώντας μπλούζες με λογότυπα της Χρυσής Αυγής με το σύνθημα «Μολών λαβέ» τον χτύπησαν κατ’ επανάληψη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και προέβησαν στη σύλληψή τους ενώ ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα όταν οι δύο χρυσαυγίτες επιτέθηκαν φραστικά σε έναν Πακιστανό που βρισκόταν στον σταθμό Μοναστηρακίου ενώ στη συνέχεια άρχισαν να τον σπρώχνουν και να τον χτυπούν. Στη θέα αυτών των ενεργειών, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος  πουλούσε κοσμήματα στο σημείο και βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του, θέλησε να παρέμβει. «Γιατί τον χτυπάτε και τον σπρώχνετε;», τους ρώτησε, προσθέτοντας: «Θέλεις αύριο να γαμήσουν την κόρη σου»;
Ο ένας εκ των χρυσαυγιτών τσαντίστηκε και λογομάχησε με την κοπέλα του πλανόδιου μικροπωλητή. Η κοπέλα αμύνθηκε, χαστουκίζοντας το μέλος της Χρυσής Αυγής. Τότε εκείνος έφυγε, αναζητώντας αντικείμενο, προκειμένου να επιτεθεί στην κοπέλα και το νεαρό. Βρήκε ένα σκουπόξυλο, επέστρεψε και μόλις είδε το νεαρό άνδρα, ξέσπασε με μένος την οργή του, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.
Πηγή : paraskhnio.gr
Χθες έφτασε στο blog μας επίσης η πληροφορία, πως στο ίδιο ακριβώς σημείο, ένας χρυσαυγίτης περίπου 45 – 50 χρονών πλησίασε κάποιο άτομο για να του επιτεθεί λόγω των χαρακτηριστικών του. Όταν το άτομο αυτό ρωτήθηκε από τον χρυσαυγίτη από που είναι άρχισε να τον τρολλάρει μέχρι να του πει πως είναι Έλληνας. Ακολούθως ο χρυσαυγίτης του πρότεινε να γραφτεί στην Χ.Α. με σκοπό να του βρούνε δουλειά σε τηλεφωνικό κέντρο με 400 ευρώ το μήνα. Η είδηση αυτή φυσικά είναι πολυδιάστατη αλλά και το τρολλάρισμα που έφαγε ο μεσόκοπος χρυσαυγίτης πήγε σύννεφο. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πλέον ότι οι πάντες τους ειρωνεύονται και γελάνε μαζί τους. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά την πλήρωσε κάποιος που δεν δίστασε να υπερασπιστεί έναν συνάνθρωπο του απέναντι στα μιάσματα του ανθρώπινου γένους.  
xtypima1
xtypima2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου