Τρίτη 23 Απριλίου 2013

: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ Μ...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ!


ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΕΡΦΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ  ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗΣ  ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ!



ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
Αθήνα 23/04/2013

Μετά τους μπράβους της Βαγγελάτος ΑΕ στη Μανωλάδα, τη σκυτάλη πήραν οι πιστολέρος του Δένδια, αυτή τα φορά κακοποιώντας και συλλαμβάνοντας στο ΑΤ  Κάτω Αχαγιάς τον  Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και για αυτό το μήνυμα που θέλει να στείλει η Αστυνομία είναι ότι αναλαμβάνει να τρομοκρατήσει η ίδια τους μετανάστες.

Σήμερα τα χαράματα στις 5.30μμ αστυνομικοί πήγαν και τον έβγαλαν έξω από τη παράγκα στη περιοχή Λάππα όπου έμενε και τον χτύπησαν μπροστά σε όλους. 

Δεν θα περάσει! Απαιτούμε τη άμεση απελευθέρωση του Σαχίν Αχμέτ και την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή αστυνομικού.

Το ποτάμι της οργής για το ρατσιστικό έγκλημα των αφεντικών δεν γυρνά πίσω. Με γρήγορους ρυθμούς φορείς, σωματεία και συλλογικότητες μαζί με την ΚΕΕΡΦΑ και την Ένωση Μεταναστών Εργατών προχωράνε στην οργάνωση του συλλαλητηρίου τη Κυριακή 28 Απρίλη στη κεντρική πλατεία της Νέας Μανωλάδας στις 3μμ. 

Χθές στον Εργατικό Κέντρο του Πύργου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με συμμετοχή σωματείων των εκπαιδευτικών, μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, συλλογικοτήτων της περιοχής. Παραβρέθηκε πολυάριθμη αντιπροσωπεία της Ένωσης Μεταναστών Εργατών από τη Νέα Μανωλάδα. Σήμερα θα γίνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. 

Το συλλαλητήριο απαιτεί την τιμωρία των ενόχων για τη ρατσιστική δολοφονική επίθεση στην εταιρία Βαγγελάτος ΑΕ και την άμεση νομιμοποίηση των μεταναστών. 

Στην Αθήνα, η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με τους μετανάστες  οργανώνουν την μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία της Πρωτομαγιάς με κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση στο Μουσείο στις 11πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου