Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Spiegel: «Δολοφονική συμμορία» η Χρυσή Αυγή



«Πουθενά αλλού στην Ευρώπη νεοναζί και ακροδεξιοί δεν επωφελούνται τόσο από την οικονομική κρίση όσο στην Αθήνα», παρατηρεί το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται σε πρόσφατη συνάντηση του Νίκου Μιχαλολιάκου με «δύο υποτιθέμενους γερμανούς δημοσιογράφους στο ελληνικό κοινοβούλιο», επισημαίνοντας ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για γνωστούς νεοναζί, που ταξίδεψαν στην Ελλάδα ως επικεφαλής 30μελούς αντιπροσωπείας Γερμανών εξτρεμιστών.
«Εδώ και μήνες ακροδεξιοί προκαλούν φόβο και τρόμο στην Ελλάδα. Όσο βαθύτερη η οικονομική κρίση, όσο πιο αυστηροί οι όροι λιτότητας των ευρωπαίων δανειστών, τόσο χειρότερο το κλίμα τρόμου στους δρόμους. Σημειώνονται επιθέσεις εις βάρος αλλοδαπών, διώκονται ομοφυλόφιλοι και ξυλοκοπούνται αριστεροί, υπήρξαν έως και νεκροί. Σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας αλλοδαποί και μειονότητες δεν τολμούν να βγουν έξω τα βράδια. Δημοσιογράφοι και βουλευτές που στηλιτεύουν το φαινόμενο δέχονται απειλές ή ξυλοκοπούνται», σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου