Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ: Καταγγελία του ΠΑΜΕ για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού απ...

Καταγγελία του ΠΑΜΕ για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού από μέλη της Χρυσής Αυγής

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση από «φουσκωτούς» μπράβους της Χρυσής Αυγής σε συνάδελφο, υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, στο 4ο Λύκειο Αχαρνών, την ώρα που συνόδευε μαθητές σε εκπαιδευτική επίσκεψη στα πλαίσια του μαθήματός του.

Οι φουσκωτοί των «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής, «νταήδες και νονοί της νύχτας», ακινητοποίησαν το συνάδελφο μπροστά στα μάτια των μαθητών και του άλλου συναδέλφου που συνόδευε τα παιδιά, επιτέθηκαν εναντίον του με χυδαίους χαρακτηρισμούς, βρισιές και απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί συνέχεια της επίθεσης που δέχτηκε η σύζυγός του, συναδέλφισσα στο ίδιο Λύκειο, επειδή μοίραζε έξω από το σχολείο την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την 25η Μαρτίου με μπροστάρηδες και πρωταγωνιστές Χρυσαυγίτες μαθητές.

Η επιτροπή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ καλεί το 15μελές, και το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, την ΕΛΜΕ, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την Ένωση Γονέων, αλλά και όλους τους μαζικούς φορείς της περιοχής να καταδικάσουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απροκάλυπτη τραμπούκικη και φασιστική επίθεση κατά των εκπαιδευτικών .

Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να απομονώσουν τα φασιστικά στοιχεία και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εκπαιδευτικούς.

Θέλουν να φιμώσουν κάθε αγωνιστική φωνή που λέει την αλήθεια στους μαθητές, που αγωνίζεται και παλεύει.

Θέλουν με τις απειλές και την τρομοκρατία να σπείρουν το φόβο και την υποταγή

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!

Οι Τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής και τα τσιράκια τους δεν τρομάζουν τους αγωνιστές.

Οι εκπαιδευτικοί μαζί με το οργανωμένο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, μαζί με το ΠΑΜΕ, δε θα επιτρέψουμε να περάσουν φασιστικές νοοτροπίες και πρακτικές.
Με αποφασιστική στάση θα μπούμε μπροστά, θα δώσουμε αποστομωτική απάντηση στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής.

Με την οργανωμένη δράση και συμμετοχή στα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους, τις επιτροπές αγώνα μπορούμε να απομονώσουμε τους φυσικούς και πολιτικούς απόγονους ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

Είναι εχθροί του λαού αυτοί που δολοφονούν μετανάστες, αυτοί που στρέφονται ενάντια στους μαθητές και τους εργάτες που αγωνίζονται.

Όπου δε φτάνει η κρατική καταστολή αναλαμβάνουν δράση οι Φασίστες, η Χρυσή Αυγή και τα τάγματα εφόδου που έχει δημιουργήσει.

Απομονώστε ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΩΝ ΧΙΤΩΝ και ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ!!!
ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου