Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Φώτο: Χρυσαυγίτες κάνου διακοπές....Στιγμές γέλιου!


Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας. Οι λίγες στιγμές γέλιου, είναι ένα γιατρικό για όλους μας. Καλοκαιριάτικα, εν μέσω φοροεπιδρομών, φασιστικών μεθόδων, και "δουλέματος" από μεριάς των κυβερνόντων, σας προσφέρουμε φωτογραφίες, από κοινές διακοπές κάποιων Χρυσαυγιτών. Εκεί που η αγάπη για την πατρίδα, η αγάπη για τον αθλητισμό, ο "σεβασμός" στην Ελληνική Ιστορία και το κιτσ, συνδυάζονται με έναν ομολογουμένως μοναδικό τρόπο!

Πεθύμησες την αρχαία Σπάρτη; Σκούριασαν οι κλειδώσεις σου και θες να ρίψεις ένα ακόντιο; Η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα σου. Διακοπές αποκτήνωσης και φαντασιοκοπίας, όπως μόνο οι φασίστες ξέρουν να διοργανώνουν, έγιναν και στην Κρήτη αυτές τις μέρες, από όπου και οι φωτογραφίες.

Ήταν όλα σαν την αρχαία Ελλάδα......

Τα ακόντια ήταν ακονισμένα και οι ασπίδες καλογυαλισμένες. Η αμμουδιά καθαρή από αποτσίγαρα και μετανάστες που πουλάνε CD. Οι μπύρες και τα κοψίδια κρυμμένα στα αγροτικά και τα τζιπ για τις φωτογραφίες.

Ένας “συνέλληνας” πήγε να εξαπατήσει τους Ελλανοδίκες, γιατί άρχισε να τρέχει χωρίς την περικεφαλαία του.

Ακολούθησε πάλη (ελληνορωμαϊκή) σώμα με σώμα και νίκησε ο βαρύτερος.

Μετά έπαιξαν σκοινάκι και στο τέλος κάποιος έριξε την ιδέα για “μακριά γαϊδούρα” αλλά κανείς δεν ήξερε αν ήταν ολυμπιακό άθλημα.

Οι φωτογραφίες και τα πετυχημένα σχόλια από το mao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου