Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τ. Μητρόπουλος:Έγινα μαυραγορίτης για να πληρώνει ο κόσμος τα χαράτσια του. Ντροπή! Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/08/blog-post_5024.html#ixzz2d22J88yB


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, που αλλού θα μίλαγε άλλωστε. Μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του, εδώ.

Στις δηλώσεις του, είπε ότι προτιμα να έχει μία επιχείρηση που "δεν αρέσει" σε πολλούς, παρά να κρύβεται σε όσους τους χρωστάει. Και εδώ, ο Τάσος κάνει μία "ανθρώπινη" προσέγγιση,  να δώσει μία δικαιολογία. Βέβαια ξεχνάει, ότι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ακριβώς για να βγάζουν  κέρδος, αγοράζουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές, πολύτιμα μέταλλα, από αυτή που πραγματικά έχουν. Με λίγα λόγια, "ξεπουπουλιάζουν" τον κοσμάκι αυτά τα ανταλλακτήρια Χρυσού.
Την ίδια δουλεια, Τάσο έκαναν και οι μαυραγορίτες στην Κατοχή! Έπαιραν κοσμήματα από τον λαό, και τους έδιναν "ψιλά" για να πάρουν λίγο ψωμί. Μετά, οι μαυραγορίτες, έχοντας μια πραγματική περιουσία, στόκαραν αγαθά, και όταν αυτά ήταν σε έλλειψη τα "χρυσοπούλαγαν".
Συνεχίζει, έπειτα να προκαλεί, ο Τάσος Μητρόπουλος, λέγοντας .“ Στην Ελλάδα, αντί να μας φταίνε οι κυβερνήσεις και όλοι αυτοί που έτρωγαν δεκαετίες τώρα με χρυσές μασέλες και έφτασαν τον κοσμάκη στην απόλυτη δυστυχία, φταίει το κατάστημα που σου αγοράζει τι χρυσό ως μέταλλο "...Ενδιαφέρον, θα συμφωνούσα Τάσο μαζί σου, αν δεν υπήρχε η παρακάτω φωτογραφία, και τα γεγονότα που την συνοδεύουν:

"Ο Τάσος Μητρόπουλος είπε το "ναι" στον Αντώνη Σαμαρά και θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου. Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τάσου Μητρόπουλου με τον Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού, όπου επισημοποιήθηκε η κάθοδος του παλιού "άσου" του Θρύλου στη Β' Πειραιά.", , γράφτηκε εδώ, στις 4 Απριλίου του 2012.
Νομίζω, απλά ότι Τάσο μας δουλεύεις! Συντάχθηκες, και υφάρπαξες ψήφους για τις κυβερνήσεις που τα έτρωγαν τόσα χρόνια, και εξαιτίας τους, ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια! Είσαι αισχρός επίσης, γιατί τώρα τα "χώνεις" (για να δικαιολογηθείς βέβαια στην κοινή γνώμη), στην ΝΔ που σε επέλεξε. Λίγη αξιοπρέπεια βρεεεεε!!!!!
Οι μαυραγορίτες, Τάσο, ιστορικά έκαναν ότι κάνεις και εσύ τώρα. Ένεκα του αισχρού κέρδους τους, δεν υπολογίζουν ούτε την δυστυχία.των συνανθρώπων τους, ούτε παλιές φιλίες (αν είναι παλιές, βέβαια). Το χρήμα να ρέει, Τάσο, έτσι;;

Ντροπή, και αίσχος!



Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/08/blog-post_5024.html#ixzz2d22LcZ6B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου