Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Γιαννης Σαρς["Μαγκια....κλανια....και ΚΩΛΟΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ" ειναι ΟΛΟΙ τους!!!]

Γιαννης Σαρς Δεν αντιλεγω στα ολα οσα κανεις.
ΕΓΩ ΑΡΕΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙς ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙς ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ οπου ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΑΝΑΠΛΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟ-ΞΕΝΕΙΑΣ.

Δηλαδη <<ΕΙ
ΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ>>!!!

Κατι που οι βαρβαροτητα επι εποχη ανακαλυψεως του μεταλλου και του χαλκου στην εποχη των HOMO ERECTUS και των HOMO SAPIENS ακομα.....μας εκανε να ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το πνευμα και η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ της "ΦΙΛΟ-ΞΕΝΕΙΑΣ" ! ! !

Απλα ο τονισα στην αρχη του σχολιασμου μου ειναι ΠΑΣΧΑ. Ε δεν λεει μερες που ειναι. Εξαλλου αυτοι εχουν δειξει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ το τι μελι γιγναισθε ειναι το ποιον τους.

Αν θυμασαι το ειχα γραψει και το διαστημα των εορτων των Χριστουγεννων,οτι το γενικο συνολο των οπαδων της Χρυσης Αυγης.....ειναι παιδακια που πανε γυμναστηριο και θελουν να εκτωνοθουν καπου. Ηδη ξερω 23χρονο πιτσιρικα που δεν ξερει καλα καλα το ονομα του να γραψει ακομα καθαρα και καλογραμμενα......και το παιζει και καλα χρυσαυγητης!!! Τα @ρχιδι@ μας κουνιουνται νκοινως που ΔΕΝ εχει ιδεα απο πολιτικοποιημενες παραταξεις για να μην πω για ενα μαλακισμενο ΑνωΛιοσιωτη πιτσρικα επισης 23 χρονων......που πηγαινε και εδερνε στο κεντρο στην Αθηνα και στα Λιοσια Πακιστανους φτωχαδακια ατομα που πεινανε απο το 2007 που ειχα πρωτοκατεβει στα Λιοσια.....και που αν παω και του βαλω μπροστα στα ποδια του σκυλακι το κανισακι που εχω θα ΛΥΠΟΘΥΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ Ο ΧΕΣΤΗΣ....!!! Αυτα τα ατομα απαρτιζουν τους οπαδους της Χρυσης Αυγης!!! ΧΑΖΟΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ((ΟΧΙ)) ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.....ΔΙΑ ΤΗΣ ((ΜΟΝΑΔΑΣ)) κοινως!!!

"Μαγκια....κλανια....και ΚΩΛΟΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ" ειναι ΟΛΟΙ τους!!!

Και να στο πω λαικα; ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ δειχνουν και καλα φουσκωτοι!!! Κλαιν μαιν ειναι!!! Ετσι και τους βαλεις σε καμια σκαλωσια να δουλεψουν οικοδομη.....θα καταραστουν το αιδοιο της μανας που τους γεννησε ΟΛΟΙ τους οι κουραδομαγκες!!! ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!!!

1 σχόλιο: