Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΑΝΑΡΗ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ...ΠΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.
--ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ-
--ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---
Διόδια Τρίπολης χρυσαυγίτες μοιράζουν τα σκατοφυλλα τους μετά από τους ψοφους που τους είπαμε μαζεύτηκαν  γύρω μας και φωνάζαν φύγετε.
-Διόδια Τρίπολης:χρυσαυγίτες εκαναν κωλοδαχτυλα όταν φεύγαμε, τους είπαμε ότι η σημαία στον κωλο τους θα ανεμίζει καλύτερα.
-Διόδια γέφυρα μαναρη: χρυσαυγίτες μας περίμενανε (δόθηκε σήμα από τα προηγούμενα διόδια;) πλησιασανε μας είπαν "είστε τυχερές"πριν συνεχίσει , Του είπαμε να φύγουνε και να μην μας πλησιάσουν, βρισαμε, έβαλε το χέρι του μέσα στο αμάξι πήρε τον καφέ και τον πέταξε πάνω μου.
Λέει στον διπλανό του τραβά κάμερα, κάναμε κωλοδαχτυλα, τράβηξαν εμάς και την πινακίδα μας.Πλησιασε ο ίδιος που πέταξε καφέ και βάρεσε μπουνιά στο τζαμί.
https://twitter.com/wannabe_bitch
ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου