Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΧρυσαυγανιστάνΠριν από μερικούς μήνες πέρασε στα αφανή της ενημέρωσης μία έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης αναφορικά με την διακίνηση ναρκωτικών.
Στην εν λόγω έκθεση αναφέρεται ότι το Αφγανιστάν είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός όπιου στον κόσμο!!! Καλύπτει το 88% της παγκόσμιας παραγωγής όπιου για την χρονική περίοδο 2005-2010!!! Τα παράνομα εργαστήρια επεξεργασίας όπιου και ηρωίνης κυμαίνονται μεταξύ 300 και 500 μονάδων, ενώ η συνολική ετήσια παραγωγή ηρωίνης φθάνει τους 400 τόννους περίπου!!! Από όλο αυτό το κύκλωμα που βρίσκεται επικεντρωμένο στο Αφγανιστάν, ΜΟΝΟ ΤΟ 2% της παραχθείσας διακινούμενης ποσότητας έχει κατασχεθεί επιτόπου!!! Και το ερώτημα που γεννάται λέει, πώς είναι δυνατόν με τέτοια εκστρατεία των ΗΠΑ και των Συμμάχων τους μέσω του ΝΑΤΟ να μην έχουν εντοπιστεί τα παράνομα εργαστήρια και οι διακινητές τους;

Διότι το λογικό είναι πως οι διακινητές αυτοί βγάζουν τόσα χρήματα, που μπορούν να χρηματοδοτήσουν για πλάκα το στράτευμα της χώρας όχι μόνο οποιαδήποτε "τρομοκρατική" οργάνωση... Υποτίθεται ότι έχουν σαρώσει την χώρα σε ελέγχους οι "Σύμμαχοι". Υποτίθεται πώς όλα τα κατασκοπευτικά συστήματα είναι στραμμένα εκεί, αλλά παρ' όλα αυτά ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!! Από τα παραπάνω το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ο προφανής λόγος για τον οποίο δεν εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν οι "εκΔημοκρατικές Δυνάμεις", όπως επίσης προφανής είναι ο λόγος ότι αυτή η "βιομηχανία" ανατροφοδοτεί τα ταμεία του συστήματος (επιχειρηματικό, τραπεζικό, πολιτικό).

Στην χώρα που ζούμε ακολουθούμε το ίδιο μοντέλο αντίδρασης... δεν είδαμε, δεν ακούσαμε και δεν ξέρουμε τίποτα. Όλως τυχαίως πέφτουμε από τα σύννεφα και τώρα τελευταία από τα σύννεφα της Χρυσής Αυγής. Η δε, Χρυσαυγειάδα ούτε λίγο ούτε πολύ θυματοποιεί τους θήτες... μήπως τελικά είναι γέννημα θρέμμα του ίδιου του συστήματος; Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το ζήτημα.

Η Χρυσή Αυγή "ιδεολογικοπολιτικά" είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Η ιστορική πείρα, μας έχει διδάξει ότι τα κόμματα αυτού του είδους χρηματοδοτούνται από επιχειρηματίες και πολυεθνικές εταιρίες. Όπως και τότε στις δίκες της Νυρεμβέργης, έτσι και σήμερα θα αποκαλυφθεί όλο το παρασκήνιο της υπόγειας χρηματοδότησης... το κουβάρι σιγά σιγά θα ξετυλιχτεί, θα μιλήσουν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής που θα μετανιώσουν (ή θα προσπαθήσουν μέσα από τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου να διασωθούν) για τη δράση τους. Η Χρυσή Αυγή και κάθε ναζιστικό μόρφωμα αυτού του είδους είναι το μακρύ χέρι του καπιταλισμού. Μετά από κάθε καπιταλιστική κρίση στην ανάλυση του "μέσου" πολίτη ξεφυτρώνει ως δια μαγείας σαν ένας φέρελπις πατριωτικός σύνδεσμος!!! Δεν είναι όμως έτσι. Τυχαία δεν ξεφυτρώνει.

Με μία πρόταση, ένα από τα θύματα που επέζησαν της ανελέητης επίθεσης από χρυσαυγίτες, ο Δημήτρης Κουσουρής, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, περιγράφει την Χρυσή Αυγή.
Τότε η Χρυσή Αυγή ήταν ένα μόρφωμα «μπράβων και απεργοσπαστών, που λειτουργούσε με στηρίγματα από κύκλους επιχειρηματιών κι έχοντας σαφή σχέση με κομμάτια του κρατικού μηχανισμού. Τότε ήταν μια ομάδα με παρακρατική δράση». Σήμερα, όμως, «πρόκειται για ένα φασιστικό ρεύμα με μαζικά χαρακτηριστικά».
Αν σας κάνει εντύπωση η Χρυσή Αυγή, τότε η μνήμη σας είναι ασθενής και θα πρέπει να ανατρέχετε στην ιστορία συχνότερα για να την ενισχύετε. Τραμπούκικες "Ομάδες Κρούσεις" υπήρξαν και στο παρελθόν οι ζυμώσεις των οποίων συντηρούσαν το παρακράτος των κομμάτων εξουσίας. Είπαμε να βάλουμε τις έριδες στην άκρη να προχωρήσουμε μπροστά και να ξεχάσουμε το παρελθόν, όχι όμως να το ξαναβιώσουμε με τα συνήθη θύματα, ούτε να μας βάλετε "σώνει και ντε" σε νέο εμφυλιοπολεμικό κλίμα για να εξυπηρετηθούν τα γνωστά συμφέροντα... ως εκ τούτου πρέπει να θυμηθούμε.

Να θυμηθούμε λοιπόν, την Εθνική Ένωση Ελλάδος, ή αλλιώς Τριεψιλίτες ή αλλιώς χαλυβδόκρανοι και τα πογκρόμ τους. Να θυμηθούμε τον μετασχηματισμό τους σε Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Εθνική Ένωσις Ελλάδος.

Να θυμηθούμε την Εθνική Οργάνωσις Νεολαίας (ΕΟΝ) που ίδρυσε ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, με υποχρεωτική ένταξη ανηλίκων από τα 8 έτη (!!!) και αρκετοί νέοι της οποίας μετέπειτα στελέχωσαν την ΕΣΠΟ.
Ποιά ήταν η ΕΣΠΟ; Να θυμηθούμε λοιπόν, την δωσιλογική ΕΣΠΟ (Εθνική Σοσιαλιστική Πατριωτική Οργάνωση) του Γεωργίου Βλαβιανού, την Οργάνωσις Εθνικοσοσιαλιστικών Δυνάμεων Ελλάδος (ΟΕΔΕ), την δράση τους επί κατοχής, την υπηρεσία τους στον εχθρό.
Τα γραφεία της ΕΣΠΟ μετά την ανατίναξή τους από την ΠΕΑΝ.
Να θυμηθούμε την Στρατιωτική Οργάνωση Γρίβα που μετονομάστηκε Οργάνωση Χ (Χίτες) με αμιγώς εθνικιστικό, αντικομμουνιστικό και φιλοβασιλικό προφίλ και την δράση τους.
Σημείωμα με το οποίο εφοδιάζονταν οι Χίτες από την Χωροφυλακή
Να θυμηθούμε τους "Εθνάρχες" στον εθνικό διχασμό...
Να θυμηθούμε την ΕΚΟΦ γέννημα της νεολαίας της ΕΡΕ, του Καραμανλή, του "Εθνάρχη" βεβαίως, βεβαίως! Μιλτιάδης Έβερτ, Άγγελος Μπρατάκος, Λάκης Ιωαννίδης, Γιώργος Αλφαντάκης...

Να θυμηθούμε το ΦΕΠ (Φοιτητική Εθνική Πρωτοπορία) και την ΕΝΕΚ (Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα) μέλη των οποίων συνέχισαν στους "Κένταυρους" (κυρίως από Αθήνα) και τους "Rangers" (κυρίως από Θεσσαλονίκη), εμπνευστής των οποίων ήταν ο μακαρίτης Αβέρωφ-πρόεδρος τότε της Ν.Δ. (!!!), με αρχηγούς, τους Μιχαλολιάκο (τέως βουλευτή Πειραιώς και εξάδελφο του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής) και Μανωλάκο (φαρμακοποιός στο επάγγελμα, πολιτευτής και χουντοβασιλικός).
Δεν γνωρίζουμε την τραμπούκικη δράση της ΟΝΝΕΔ; Δεν είδαμε ούτε την δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα;
Δεν την έκανε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωάννης Καλαμπόκας; Ποιού Καλαμπόκα; Αυτού που μόλις πριν από μερικούς μήνες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, των Τοπικών Ενώσεων Αγ. Ανδρέου, Συνόρων, Αγυιάς Β Τομέως Αγ. Τριάδος και Ψαροφαϊου, ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Παπαδημάτος, όταν κλήθηκε να κόψει ένα κομμάτι, το αφιέρωσε στον Γιάννη Καλαμπόκα λέγοντας "η παράταξη, δεν πρέπει να ξεχνά τους αγωνιστές της όπως τον αγωνιστή Γιάννη Καλαμπόκα". Παριστάμενοι: οι βουλευτές Ν. Ράγιου και Ν. Παπαδημάτος, ο πρώην βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, ο πολιτευτής Δ. Τριανταφυλλόπουλος – Ξάδερφος Μάκη Τριανταφυλλόπουλου).
Να θυμίσουμε τους πολιτικούς ακτιβισμούς; ποιους ακτιβισμούς; Πολιτικό ακτιβισμό χαρακτήρισε την δράση του με το τσεκούρι ο Βορίδης, για να υπερασπιστεί τα ιδεώδη των επίδοξων φυρερίσκων της ΕΠΕΝ... μίας ΕΠΕΝ, στην οποία ανήκαν και ο Γεωργιάδης και ο Πλεύρης!
(Από αριστερά: 1. 1968, Κ. Πλεύρης και Ιωάννης Λαδάς στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, 2. Ναζιστικός χαιρετισμός από τον Κ. Πλεύρη - αφίσα ΕΠΕΝ)

Αλήθεια, για αυτό τον πολιτικό ακτιβισμό έχουν προσαχθεί ποτέ, ή ήταν εντός του συνταγματικού τόξου; έχουν παραπεμφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία; τους απαγγέλθηκαν ποτέ, έστω και μέρος, από το βαρύτατο κατηγορητήριο που συντάσσει η Ελληνική Δικαιοσύνη σε άλλους διαδηλωτές-ακτιβιστές;
Η σήψη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ ελέω της οικονομικής κρίσης είναι ένας από τους λόγους που ανέβασε την Χρυσή Αυγή. Τα ποσοστά της ΧΑ αθροίζονται από τις διαρροές αυτών των κομμάτων, πράγμα που αντιλαμβάνεται κάθε νοήμων άνθρωπος αν παρακολουθήσει δε, και τις κατά καιρούς δηλώσεις Καρατζαφέρη, Βορίδη, Πλεύρη, Ψωμιάδη, Λοβέρδου κλπ.
Η Χρυσή Αυγή οφείλει την θεαματική της άνοδο σε τέσσερις πυλώνες. Ο πρώτος πυλώνας είναι το επιχειρηματικό κεφάλαιο που χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή. Ο δεύτερος πυλώνας ήταν οι αγανακτισμένοι στις πλατείες την δυσαρέσκεια των οποίων χειραγώγησε. Ο τρίτος πυλώνας είναι η διαδικτυακή παρουσία μέσω των γνωστών μπλογκς της βρωμιάς. Ο τέταρτος πυλώνας τα ΜΜΕ που "νομιμοποίησαν" και πούλησαν στην εγχώρια αγορά το προϊόν "Χρυσή Αυγή" ως το απόλυτο απορρυπαντικό για να ξεβρομίσουμε.
Όποιος είναι συχνός χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να παρατηρήσει εύκολα ότι λίγο μετά την κρίση στήθηκε ένα σκηνικό που καλούσε συχνά-πυκνά τους Έλληνες να διαδηλώσουν στις πλατείες "ακομμάτιστα"!!!
Όχι κομματικές σημαίες, όλοι οι Έλληνες, φταίνε και οι 300, να καεί η Βουλή και άλλα συνθήματα αυτού του είδους λες και κυβέρνησαν όλοι μαζί τον τόπο... Μέσα από τις ζυμώσεις στις πλατείες και το διαδίκτυο, προέκυψε το φακέλωμα πολιτών (είχαν στηθεί γραφειάκια ευρέσεως "Αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα...) και ο διαχωρισμός στην Άνω και Κάτω Πλατεία.
Ταυτόχρονα ξεπήδησε ένα δήθεν απολιτίκ εθνικιστικό δίκτυο. Πολλοί "πατριώτες" μέσω του Facebook με την ίδια ακριβώς ρητορική που έχτιζαν σιγά-σιγά το lifestyle προφίλ της Χρυσής Αυγής. Επικροτούσαν την επίθεση του Κασιδιάρη στη κα Κανέλλη και στην κα Δούρου, τις επιθέσεις σε μετανάστες στο δρόμο στις λαϊκές, όπως επικροτούν και σήμερα την στυγερή δολοφονία του Π. Φύσσα από την αγέλη της Χρυσής Αυγής. Αμετανόητοι, αδίστακτοι, αμόρφωτοι...
Μας τους παρουσίασαν ως τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας... η εκλαϊκευμένη αλήτικη-πεζοδρομιακή-παρακμιακή έκφραση ως μαγκιά και αγανάκτηση... καμία αναφορά σε πολιτική βάση και ο μύθος της μόνης ελπίδας πλέκονταν ακόμα και από κληρικούς.
Μεσημεράδικα, υποκουλτουριάρηδες καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, πολιτικάντηδες και κάθε λογής τηλεμαϊντανοί της Ελληνικής "διανόησης" εκθείαζαν την έως τώρα δράση της Χρυσής Αυγής ως αυθεντικό λαϊκό κίνημα... η λίστα είναι ατελείωτη και ένα μικρό δείγμα θα δείτε στο κάτωθι video.
Ακόμα και μετά την δολοφονία συνέχισαν να μεταδίδουν αντιφατικά - αποπροσανατολιστικά μηνύματα.
Τα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των φερόμενων υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Εικόνες εξοικείωσης με όπλα, με στρατιωτικές παραλλαγές, με βία, με την Αρχαία Ελλάδα, περικεφαλαίες, μαίανδροι, παγανιστικά σύμβολα, μολών λαβέ, έσσεται ημάρ, αγιογραφίες, Αγιά Σοφιά - Βυζάντιο, αρχαιοελληνικά ονόματα, συμμετοχή σε σελίδες χουντοβασιλικές - εθνικιστικές - ναζιστικές, θαυμαστές ταινιών των τιμωρών του Hollywood, των ειδικών δυνάμεων (ΛΟΚ, ΟΥΚ) και των πολεμικών τεχνών, των μυστικών υπηρεσιών και ομάδων χούλιγκανς, ακόλουθοι των σελίδων που προπαγανδίζουν την Χρυσή Αυγή, ομοφοβικοί, αρέσκονται σε σελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο ή υπονοούμενο.
Εικόνα ευρέως διαδεδομένη στα προφίλ των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής
μεταξύ αυτών και του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Στην υπηρεσία της Χρυσής Αυγής έχει τεθεί και ένα δίκτυο από ιστολόγια τα οποία ευθύνονται για την διασπορά ψευδών ειδήσεων, την διαδικτυακή πολιτική χειραγώγηση της πληροφορίας και τον τρόπο διάχυσης των πληροφοριών στο διαδίκτυο. Έχουμε δημοσιεύσει και σχετικό άρθρο (δείτε εδώ) με την έρευνα του Καθηγητή κου Σμυρναίου αναφορικά με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.
Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τα γνωστά site της βρωμιάς...
Τα site της βρωμιάς... DefenceNet, tromaktiko, troktiko και άλλα συνεχίζουν ακάθεκτα να παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα του δολοφόνου. Μάλιστα για να δώσουν άλλοθι στον δολοφόνο, τον παρουσιάζουν ως πρώην μέλος του ΚΚΕ που βρήκε καταφύγιο και τον φρόντιζε οικονομικά η Χρυσή Αυγή, από εκεί που έλεγαν ότι ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και δεν έχουν καμία σχέση! Ταυτόχρονα και για τον 28χρονο δολοφόνο της Ραφήνας που κατακρεούργησε την γιαγιά του διαδίδουν ότι ήταν και αυτός μέλος του ΚΚΕ! Η προβοκάτσια έχει καταγγελθεί και ανάγκασε αρκετά ιστολόγια να υπαναχωρήσουν αλλά οι φασίστες ήταν πάντα αδίστακτοι... Παρότι προσπάθησαν να ρίξουν εγκαίρως τα προφίλς των δραστών, πράγμα που επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες πρώην μελών της Χρυσής Αυγής περί ύπαρξης χάκερς σε υπηρεσία, πρόλαβε το indymedia να κρατήσει αρχείο... νοσταλγοί του Παπαδόπουλου, της Χούντας, του Βασιλιά και θιασώτες της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή έχει παρεισφρήσει στους κόλπους των σωμάτων ασφαλείας αλλοιώνοντας τον ήδη προβληματικό χαρακτήρα τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα εκλογικά τμήματα Αμπελόκηπων και Καισαριανής όπου 1 στους 2 ψήφισε ΧΑ. Παλαιότερα ψήφιζαν ΛΑΟΣ με αυτή την αναλογία...
Από τις έως σήμερα δημοσιογραφικές αποκαλύψεις συνεργάζονται στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για να τους παρέχουν τεχνογνωσία, πληροφορίες και κάλυψη.

Στρατιωτικοί εκπαιδεύουν τα τάγματα εφόδου, στην χρήση όπλων, στις πολεμικές τέχνες, στις μάχες σώμα με σώμα, στις τακτικές επίθεσης. Παρουσιάζουν στρατιωτική δομή, κρατούν βιβλιαράκια επιδόσεων κοκ. Έχουν το μηχανοκίνητο τάγμα με την ονομασία "INNOBA" και την ομάδα "Κένταυρος" στην οποία έχουν στρατολογηθεί ανήλικοι. Μερικά γεγονότα της δράσης της θα βρείτε εδώ.
Λίγο πριν το κτύπημα στην Ηλιούπολη το τάγμα εφόδου υπό τον Λαγό.
Η ιεραρχία για την απόφαση των κτυπημάτων σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ξεκινάει πυραμιδικά από το Πατέλη, πάει στον Λαγό και καταλήγει στον Μιχαλολιάκο. Το τάγμα οργανώνεται τηλεφωνικά (ακόμα και με κινητά χρεωμένα σε αλλοδαπούς!!!) και είναι σε επιφυλακή για να κατέβει στους δρόμους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Στο διαδίκτυο λανσάρονται ομάδες πολιτοφυλακής το ρόλο των οποίων οι δικαστικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν.
Αστυνομικοί, στο ρόλο του πληροφοριοδότη, ενημερώνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για ενδεχόμενους ελέγχους, έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα πειστήρια που στοιχειοθετούν την σύσταση εγκληματικής παραστρατιωτικής οργάνωσης.
Το ότι δεν συλλαμβάνονται ή αδρανεί η ΕΛ.ΑΣ. στη σύλληψη του υπόκοσμου της Χρυσής Αυγής είναι μία ακόμη απόδειξη της άτυπης ασυλίας που χαίρει.
Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι διαδοχικές κυβερνήσεις επέτρεψαν στο υπερεθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να παρεισφρήσει στις τάξεις της αστυνομίας. Παρακολουθήστε το βίντεο πατώντας εδώ.

Εξίσου τυχαίο δεν είναι και το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαιρετικά βίαιο προφίλ απέναντι στους διαδηλωτές.

Τυφλά χτυπήματα, αλόγιστη χρήση χημικών, αθρόες προσαγωγές, στημένο κατηγορητήριο, συνεργασία με παρακρατικούς μηχανισμούς που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας των νεκρών και ανάπηρων.
Η πενταμελής επιτροπή της ΕΙΝΑΠ του Τζάνειου προέβει σε καταγγελία με αφορμή την βαναυσότητα των χτυπημάτων:
9/09/13 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΠ ΤΖΑΝΕΙΟΥ Ως ιατροί του Τζανείου νοσοκομείου εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας, καθώς χθες το βράδυ 18/09/13, μετά την πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη δολοφονία του νεαρού Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, προσήχθησαν στα ΤΕΠ του χειρουργικού τμήματος 31 διαδηλωτές, όλοι με χτυπήματα στο κεφάλι. Οι τραυματίες ανέφεραν χτυπήματα με γκλομπ, κράνη, ασπίδες και κλωτσιές από ομάδες Δέλτα και Δίας, ενώ υπήρξαν καταγγελίες και για πέτρες που έπεφταν από την πλευρά της αστυνομίας προς τους διαδηλωτές κατακέφαλα, από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο ένας από τους τραυματίες αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική με ρήξη βολβού από κρότου λάμψης αφού όπως καταγγέλλει τον σημάδεψαν απευθείας στο πρόσωπο και κινδυνεύει με μόνιμη απώλεια της όρασης από τον ένα οφθαλμό. Κάνουμε έκκληση να σταματήσει άμεσα η πολιτική όξυνσης της κρατικής και παρακρατικής καταστολής για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα. Πενταμελής επιτροπή ΕΙΝΑΠ Γ.Ν. Τζανείου
Από την πρώτη αντιφασιστική διαδήλωση, μετά την στυγερή δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ω του θαύματος, πάλι προέκυψαν διαδηλωτές βάναυσα - δολοφονικά χτυπημένοι μεταξύ των οποίων και ένας που απώλεσε το μάτι του από ευθεία ρίψη βομβίδας κρότου-λάμψης. Το ηχητικό ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό των δολοφονικών προθέσεων των δυνάμεων καταστολής.
Αν λάβουμε υπόψη και την στάση αστυνομικών αναφορικά με την προστασία, την διακίνηση ναρκωτικών, την μαστροπεία-πορνεία, τη διακίνηση οικονομικών μεταναστών κοκ συνθέτουμε μία ικανοποιητική εικόνα του ρόλου μέρους της ΕΛ.ΑΣ. και της σχέσης της με τον υπόκοσμο και την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Αναλυτικό άρθρο είχαμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν με τα σηπτικά φαινόμενα της Ελληνικής Αστυνομίας. Είχαμε δε, επισημάνει ότι η ευθεία και αθρόα ρίψη δακρυγόνων και βομβίδων, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε νέους νεκρούς και ανάπηρους (δείτε εδώ).
Η ρητορική των στελεχών της Χρυσής Αυγής, και των ομογάλακτων που είναι δορυφόροι του δικομματισμού, δεν είναι πρωτάκουστη. Από συστάσεως του Νεοελληνικού Κράτους και κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναδρομή, θα τη βρούμε να αναπαράγεται και να συντηρείται από ΜΜΕ, από τα κόμματα της εξουσίας και από τους εκάστοτε "επιφανείς" της αστικής τάξης. Εκ των διαρροών στον τύπο, της προδικασίας (πώς είναι δυνατόν και με ποιο σκοπό να διαρρέουν πληροφορίες από μυστική διαδικασία;) συνθέτεται σιγά σιγά ένα παζλ μια παρακρατικής-παραστρατιωτικής οργάνωσης, με τάγματα εφόδου, με εκατοντάδες θύματα μαχαιρωμένα και αγρίως δαρμένα (καταγγελίες από τα ΤΕΠ των νοσοκομείων).

Την Χρυσή Αυγή όμως δεν μπορεί κανένας νόμος να την θέσει εκτός Βουλής. Θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό. Μπορεί η Δικαιοσύνη μόνο ένα μέρος της συμμορίας να εξαρθρώσει και αυτό κάτω από χρονοβόρες διαδικασίες. Ακριβώς όμως επειδή δεν διαθέτουμε ούτε τον χρόνο πια, μόνο ο λαός μπορεί να τη στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μόνο αυτός μπορεί να της γυρίσει την πλάτη. Και σε αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η ΜΟΡΦΩΣΗ (κάποιοι μπερδεύουν την μόρφωση με τα πτυχία... η μόρφωση δεν είναι το πλούσιο σε πτυχία βιογραφικό, απόδειξη ότι τα πλουσιότερα βιογραφικά "κυβερνούν" παγκοσμίως και ο κόσμος δυστυχεί). Γι' αυτό πρέπει οι μορφωμένοι άνθρωποι να πρωτοπορήσουν, να ενημερώσουν να ορθώσουν ανάστημα. Αρκετοί μίλησαν εγκαίρως να διορθώσει ο λαός την ψήφο του, να απομονώσει το ναζιστικό μόρφωμα. Όλως τυχαίως τα ΜΜΕ και οι διαδικτυακοί "πατριώτες" διαπόμπευαν την τοποθέτηση αυτή, ότι τους κουνούσαν το δάκτυλο (δεν δεχόμαστε υποδείξεις έλεγαν!!!) και ότι ήθελαν να πολεμήσουν ένα δήθεν "αντισυστημικό" αυθεντικό λαϊκό κίνημα!!!
Η μέθοδος της κατασκευής Μύθων καλά κρατεί...
Σήμερα οι ηθικοί αυτουργοί που όπλισαν τα χέρια της ΧΑ παρουσιάζονται αμετανόητοι (από την διαδικτυακή δράση τους και μόνο αρκεί να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα). Το προφίλ του φασίστα περιγράφεται επιτυχώς από τον Β. Ραφαηλίδη... (θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο).

Φτάνει πια το δεν είδαμε, δεν ακούσαμε και δεν ξέρουμε τίποτα. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε και αφυπνίσουμε τα αντανακλαστικά της συλλογικής συνείδησης-ευθύνης μας τόσο πιο λίγες θα είναι οι ζημίες που θα υποστούμε μελλοντικά... η πικρή αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ταξική συνείδηση στα τελευταία. Δεν βοήθησαν αυτοί που έπρεπε όσο έπρεπε, μείναμε αμέτοχοι και δεν αναλάβαμε τις ευθύνες που έπρεπε κοκ. Μένει λοιπόν το τελευταίο ανάχωμα σε αυτό τον οχετό που επελαύνει, και αυτό είναι η προσωπική μας συνείδηση. Αυτή και μόνο αυτή μπορεί να θέσει την λογική σε λειτουργία και να αναδιπλώσει τις κακές πτυχές του χαρακτήρα μας που έβγαλε στην επιφάνεια η οικονομική κρίση.
"Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος ΤΣΑΚΙΣΕ τον."

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Νομικά Ανάλατα http://nomika-analata.blogspot.com/2013/10/blog-post_19.html#ixzz2iAs1cUWP
https://www.facebook.com/groups/515819975096677
Follow us: @NomikaAnalata on Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου